Siemens WM14UQ70NL Wasmachine Wit | 4242003885536

899.00

Beschrijving

Merk:SiemensVulgewicht:9 kgToerental:1400 toerenEnergieklasse:CDe WM14UQ70NL wasmachine van Siemens heeft een vulgewicht van 9 kg. De wasmachine centrifugeert de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse C.
Voordelen van de Siemens WM14UQ70NL
* 9 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-4 personen.
* Met een centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 50%.
* De SensoFresh technologie van Siemens verwijdert snel en effectief geuren uit je kleding.
* Het Anti-vlekkensysteem verwijdert vakkundig de meest voorkomende vlekken.
* Met SpeedPack L van Siemens doe je nog sneller de was, met perfect resultaat.
*
Vulgewicht van 9 kg
Een Siemens wasmachine met een vulgewicht van 9 kilogram is geschikt voor grote huishoudens van ongeveer 2 – 4 personen. Doe je vaak de was, of is je gezin groter dan 4 personen, dan is het aan te raden om voor een vulgewicht te kiezen van 10 kg.
1400 toeren
Veel nieuwe wasmachines komen uit met een hoog toerental, van minimaal 1400 toeren. In principe geldt: hoe hoger het toerental, hoe droger de was. De WM14UQ70NL wasmachine van Siemens heeft een toerental van 1400. Het wasgoed heeft na de wasbeurt een restpercentage van gemiddeld 50%. Dat is minder hoog dan bij een toerental van 1600, het wasgoed heeft dan een restvochtpercentage van ongeveer 44%. Een toerental van 1400 is echter prima geschikt voor dagelijks gebruik, met name voor kleding.
SensoFresh
Binnen 30 minuten kan je met de SensoFresh technologie van Siemens geuren uit je kleding halen. De technologie is ook heel geschikt voor moeilijk wasbare stoffen zoals wol en zijde.
Anti-vlekkensysteem
Vlekken in je kleding is natuurlijk heel vervelend. Gelukkig heeft Siemens een technologie ontwikkeld die ervoor zorgt dat vlekken verdwijnen. Het Anti-vlekkensysteem verwijdert de 16 meest voorkomende vlekken.
SpeedPack L
Snel, sneller, snelst. Met de SpeedPack L technologie van Siemens kan je nog sneller een wasbeurt draaien. Wasgoed van 5 kg kan al binnen een uurtje klaar zijn.
Ontdek meer van Siemens (https://www.expert.nl/siemens) Bekijk alle Siemens wasmachines (https://www.expert.nl/witgoed/wasmachines/_merk-Siemens)