Siemens wasmachine WM6HXF70NL | 4242003863916

1,299.00

Beschrijving

De Siemens WM6HXF70NL is perfect voor grote gezinnen, de wasmachine heeft namelijk een capaciteit van 10 kilo. De wasmachine is te bedienen via een groot, overzichtelijk LED-display om de programmaduur, temperatuurselectie, max. toerental, resterende tijdsduur en 24u eindtijd instelling, sensoFresh intensiteit en verbruiksindicatie te overzien.
Ervaar het gemak met sensoFresh
De Siemens WM6HXF70NL beschikt over sensoFresh. Hiermee kun je effectief geuren verwijderen in een hele korte tijd zonder te wassen. Zelfs uit kledingstukken die normaal gesproken te kwetsbaar zijn om in de wasmachine te wassen, zoals nette jurken of blazers. Het sensoFresh- en trommelreinigingsprogramma maken gebruik van actieve zuurstof. Hierdoor hoef je dus geen wasmiddel te gebruiken. Dankzij sensoFresh kun je op lage temperaturen tot 40 graden hygiënisch schoon wassen.
Slim en zuinig
De slimme wasmachine beschikt over Home Connect. Met Home Connect heb je altijd toegang tot de wasmachine, zet de wasmachine aan waar en wanneer dan ook met de Home Connect app. Door de beladingsherkenning en sensoren in de wasmachine is de WM6HHXF70NL zuinig in water- en energieverbruik.