Siemens warmtepompdroger WT45RV70NL | 4242003839874

649.00

Beschrijving

Nooit meer wachten op droog wasgoed met de Siemens WT45RV70NL
Sta je te popelen om schoon gewassen kleren terug te dragen? Investeer dan in de Siemens WT45RV70NL. Deze unieke warmtepompdroger valt op door zijn efficiëntie en zachtheid. De stille motor en energiezuinige werking maken het een warmtepompdroger voor dagelijks gebruik.
Beperkte energiekosten
De Siemens WT45RV70NL is een sensorgestuurde warmtepompdroger die efficiënt en zacht droogt. Het toestel is uiterst energiezuinig. Dankzij de energieklasse A++ blijven de kosten op je energiefactuur beperkt. Dit toestel draagt optimaal zorg voor je kleding en ander textiel. De sensorgestuurde autoDry-technologie van Siemens droogt het wasgoed zonder dat het krimpt. Zo kun je T-shirts, tafellinnen en ander wasgoed zo vaak wassen en drogen als je maar wil. De kwaliteit blijft behouden.
SuperKort 40-programma: snel en doeltreffend
Bovendien zijn nog meer opvallende functies. Het outdoor-programma bijvoorbeeld staat garant voor een zorgzaam droogproces van kleding die je vaak en intensief wast. Denk hierbij aan sport- of outdoorkleding. Denk je dat je heel lang moet wachten vooraleer het droogprogramma voltooid is? Toch niet! Was je kleren met het superKort 15 wasprogramma van een Siemens wasmachine, dan kun je het drogen met het superKort 40-programma, dat dus in 40 minuten voltooid is.
Zijdezachte omgang met het wasgoed
Het onderhoud van dit toestel is een koud kunstje. Neem eenvoudig de easyClean filter uit het toestel weg om pluizen en stof uit de condensor-filter te verwijderen. De trommel zelf is zijdezacht voor al je wasgoed. In de softDry trommel is er een constante luchtstroom en temperatuur. Golfvormige armen stuwen de warme lucht rond en verdelen de was over de hele inhoud van de trommel. Zo is het alsof het wasgoed op een luchtkussen danst.
Gebruiksvriendelijk en intuïtief
De bediening van het toestel? Die is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het display is groot met duidelijk leesbare letters en cijfers. Je ziet in een oogopslag alle relevante informatie zoals temperatuur, trommelsnelheid en programmastappen. Met het eindtijduitstel bepaal je zelf het moment waarop het droogprogramma voltooid is. Kortom, ben je op zoek naar een warmtepompdroger die handig, energiezuinig en textielvriendelijk is? Dan is de Siemens warmtepompdroger WT45RV70NL jouw volgende toestel!
Kijk hier voor alle Siemens warmtepompdrogers.