Siemens Speed warmtepompdroger WT4H8Y77NL | 4242003832745

999.00

Beschrijving

Siemens iQ800 warmtepompdroger WT4H8Y77NL
Deze iSensoric Premium warmtepompdroger van Siemens is niet alleen zuinig in energieverbruik, maar ook zuinig op jouw kleding. Hij is makkelijk in gebruik en heeft een breed scala aan programma’s. Dankzij de Home Connect Applicatie heb je altijd toegang tot de instellingen van je droger!
Speed drogers van Siemens
De Siemens Speedwarmtepompdrogers zijn de snelste drogers op de markt. Op een halve belading van 4 kg bespaar je al 18 minuten en op een volle belading van 8kg bespaar je maar liefst 35 minuten. Het unieke van deze drogers is dat de tijdsbesparing niet ten koste gaat van het energieverbruik. Dankzij een nieuwe type condensator wordt er voor gezorgd dat het apparaat zo energie zuinig blijft als je bent gewend van Siemens.
Zuinig op alle soorten kleding
De WT47W5H7NL droger van siemens is voorzien van een uniek softDry trommelsysteem. Het systeem zorgt er voor dat er een continue luchtstroom en een constante tempratuur is in de trommel. Dankzij de golfvormige armen in de trommel wordt de warme lucht goed verdeeld en word jou was extra voorzichtig en efficiënt verdeeld. Dankzij een sensor in de machine wordt het autoDry-technologie aangestuurd. Deze technologie zorgt er voor dat de droger nooit te heet wordt waardoor je wasgoed niet krimpt. De machine bied een breed scala aan programma’s voor verschillende soorten textiel. De programma’s zijn zo ingesteld dat je was met de beste zorg wordt behandeld. De droger heeft een SuperKort 40 programma die er voor zorgt dat je was al binnen 40 minuten droog is. Bovendien is de droger een stuk sneller dan een gemiddelde droger. Een volle trommel is tot wel 35 minuten eerder droog.
 
Altijd toegang tot de droger
Dankzij de Home Connect App heeft u altijd toegang tot de instellingen van de droger. Deze App is beschikbaar voor zowel iOS en voor Android. Zo kunt u waar u ook bent u droger instellen.
Makkelijk en zuinig in gebruik
De Siemens warmtepompdroger is niet allen zuinig op je was maar ook zuinig in gebruik. Kenmerk van een warmtepompdroger is dat hij maar weinig en vocht afgeeft aan de ruimte waarin hij staat. Dit voorkomt de ongemakken van een vochtige ruimte. De droger beschikt over SelfCleansing condensor. Deze reinigt de condensor zelf waardoor deze vervelden schoonmaakklus tot het verleden behoort en het stroomverbruik extreem laag blijft. De Siemens WT47W5H7NL warmtepompdroger probeert jou het zo makkelijk mogelijk te maken. Zo geeft de machine het aan als je het filter schoon moet maken, of als je de condensatie bak moet legen. Zo kan je het nooit meer vergeten en bereik je het beste resultaat. De machine is zo vormgegeven dat hij minder trilt dan gebruikelijk en ook een lager geluidsniveau heeft.