Samsung warmtepompdroger DV9BN8288AW | 8801643387266

999.00

Beschrijving

Kleine en grote wasjes droog je gemakkelijk en snel met de Samsung DV9BN8288AW warmtepompdroger. Deze droger met een maximale capaciteit van 9 kg heeft het A+++ label, waardoor je geld bespaart en het milieu beschermt. Bovendien is het droogresultaat optimaal en blijft de kwaliteit van je kleding of ander linnen perfect behouden.
Drie sensoren en OptimalDry-technologie
Niet alle textiel kun je op dezelfde manier drogen. Daarom is dit toestel uitgerust met het OptimalDry-systeem. Deze technologie gebruikt maar liefst drie sensoren om het beste resultaat voor jouw kleding te behalen. Het toestel controleert daarbij de vochtigheid en stemt de droogtijd hierop af. Het wasgoed droogt net voldoende en blijft zacht en lekker ruiken. Naast het OptimalDry-systeem heeft deze warmtepompdroger ook nog verschillende programma's. Het SuperSpeed programma droogt een lading wasgoed bijvoorbeeld in slechts 81 minuten. Zo was je snel je lievelingskleding en twee uur later draag je opnieuw je favoriete blouse of T-shirt.
Maximaal geluidsniveau van 60dB
Bovendien is dit toestel ook heel stil. Dankzij het SilentDry-design droog je ook 's avonds je was terwijl je gewoon televisiekijkt of whatsappt. De trommel draait uiterst zacht en nauwgezet volgens een optimaal patroon. Het toestel gebruikt een koelvloeistof om de lucht te verwarmen. Hierbij recycleert het toestel lucht, waardoor energieverspilling iets uit het verleden is. Het maximale geluidsniveau is dan ook slechts 60 dB. Wil je kleding gewoon opfrissen zonder ze te wassen? Dan gebruik je de AirWash-technologie van de Samsung DV9BN8288AW. Deze technologie geeft kleding, handdoeken of beddengoed een aangename lentefrisse geur. Je kunt dit vergelijken met een behandeling in een stomerij, waarbij textiel droog gewassen wordt.
LaundryRecipe helpt je bij het instellen van programma’s
Weet je niet goed welk droogprogramma je moet kiezen, dan kun je je gewoon laten adviseren door het toestel. De LaundryRecipe-technologie adviseert je over het beste programma en verzamelt data op basis van de manier waarop jij het toestel gebruikt. Zo kent deze warmtepompdroger na verloop van tijd jouw gewoonten en past het toestel zich hieraan aan. Kortom, ben je op zoek naar een innovatieve en daarnaast ook stille warmtepompdroger, dan is de Samsung warmtepompdroger DV9BN8288AW de perfecte keuze!