Samsung DV9BN8288AW Warmtepompdroger Wit | 8801643387266

999.00

Beschrijving

De Samsung DV9BN8288AW is een ruime warmtepompdroger met 9 kg vulgewicht. Deze Samsung beschikt over een aantal handige technieken. OptimalDry zorgt ervoor dat wasgoed snel en energiezuinig wordt gedroogd. Super Speed droogt de was in slechts 81 minuten. En Air Wash verwijdert nare luchtjes met hete lucht.
Voordelen van de Samsung DV9BN8288AW
* OptimalDry controleert de vochtigheid en past de droogtijd automatisch aan
* Super Speed droogt je wasgoed in slechts 81 minuten
* Air Wash frist kleding en beddengoed op met hete lucht
* Warmtepomptechnologie droogt kleding energiezuinig en op veilige lage temperaturen
Ruime Samsung warmtepompdroger met OptimalDry
De Samsung DV9BN8288AW is een warmtepompdroger met 9 kg vulgewicht en energieklasse A+++. Je hebt de keuze uit 9 droogprogramma’s. De droger heeft een condenswaterafvoer zodat je het waterreservoir niet zelf hoeft te legen. Het apparaat heeft startuitstel en een anti-kreukfunctie. Het ontwerp van de droger past perfect bij een Samsung QuickDrive wasmachine.
OptimalDry gebruikt drie sensoren voor het allerbeste resultaat. Hij controleert de vochtigheid en past de droogtijd automatisch aan, zodat je was sneller klaar is en er minder energie wordt gebruikt.
Super Speed droogt een combinatie van katoenen en synthetische kledingstukken in slechts 81 minuten.
Air Wash-technologie frist je kleding en beddengoed op, zodat ze altijd heerlijk fris ruiken. Vervelende geurtjes worden verwijderd met behulp van hete lucht. Hierdoor lijkt het alsof je kleren naar de stomerij zijn geweest en gaan ze veel langer mee.
Het Sanitize-programma elimineert 99,9% van alle microben en bacteriën, zodat je kleren, huishoudtextiel en zelfs het speelgoed van de kinderen kunt steriliseren.