Miele wasmachine WDD 330 WCS SpeedCare |

999.00

Beschrijving

Miele wasmachine WDD 330 WCS SpeedCare, optimale wasbescherming
De Miele wasmachine WDD 330 WCS SpeedCare is een uiterst zuinige machine die slecht 156 kWu op jaarbasis verbruikt en daarmee binnen een A+++ energie-efficiëntieklasse valt. Daarnaast is het ook een toestel dat zeer zacht en veilig is voor je wasgoed. De SoftCare-trommel is voorzien van een honingraatstructuur die ervoor zorgt dat een klein laagje water blijft staan tussen de trommel en je textiel. Zo is er geen directe wrijving die slijtage kan veroorzaken bij je textiel en glijdt alles zachtjes door de machine. Je kleding is optimaal beschermt gedurende het volledige wasproces.
Miele wasmachine WDD 330 WCS SpeedCare, intelligent en zuinig wassen
De zuinigheid van de Miele wasmachine WDD 330 WCS SpeedCare wordt niet enkel bepaald door zijn energie-efficiëntie klasse, maar ook door het intelligente beladingsherkenningssysteem dat automatisch wordt uitgevoerd bij elke wasbeurt. Het systeem maakt steeds een analyse van de belading en past het water en de energie hieraan aan. Zo is het resultaat altijd optimaal en wordt er nooit meer verbruikt dan nodig is.
Veiligheid eerst met de Miele wasmachine WDD 330 WCS SpeedCare
Om te voorkomen dat de vloer onder water staat, mocht er onverhoopt iets mislopen, is de Miele wasmachine WDD 330 WCS SpeedCare uitgerust met een Watercontrol-systeem. Dit systeem controleert aan de hand van een sensor het niveau van de watertoevoer in de machine. Komt er teveel water in de machine terecht, dan stopt de toevoer en wordt overtollig water weggepompt via een uitspoelstank.
Ruime keuze wasprogramma’s bij de Miele wasmachine WDD 330 WCS SpeedCare
Niet elk kledingstuk moet op dezelfde manier gewassen worden. Om tegemoet te komen aan de wensen van elke lading, kan je bij de Miele wasmachine WDD 330 WCS SpeedCare kiezen tussen niet minder dan 12 verschillende programma’s. Zo is er de QuickPowerWash die je kan inzetten wanneer je gehaast bent, maar toch een stevige wasbeurt aan je textiel wil geven. Katoen, wol of fijne was zijn programma’s die afgestemd zijn op de materialen waaruit je kleding bestaat. Kreukherstellend is het ideale programma wanneer je liever niet teveel tijd spendeert aan de strijk.