Miele wasmachine WCR 770 WPS Outlet |

1,599.00

Beschrijving

De Miele TwinDos wasmachine WCR 770 WPS voor zuinig en op maat wassen
De Miele TwinDos wasmachine WCR 770 WPS geeft je een optimaal wasresultaat in zo kort mogelijke tijd, met zo min mogelijk verbruik van wasmiddel, water en energie. Ook als je niet thuis bent, kun je hem zo programmeren dat alles op tijd schoon is.
Volledig op maat wassen door ultramoderne opties
Met de Miele TwinDos wasmachine WCR 770 WPS wordt de was doen nooit meer hetzelfde. Je kunt tot 9 kg wasgoed kwijt in zijn zeer ruime trommel. Bij veel andere wasmachines moet je er maar op hopen dat ze in staat zijn om écht hardnekkige vlekken te verwijderen. Deze Miele heeft 23 speciale maatwerkprogramma's voor veel voorkomende vlekken. Je kunt zelfs drie van deze speciale programma's tegelijk draaien. Vlekken van wijn, modder, gras en olie hoeven je geen hoofdbrekens meer te bezorgen. Door de efficiënte QuickPowerWash -functie is je was bovendien binnen een uur gedaan.
Een efficiënt en kreukvrij resultaat
De trommel van de Miele TwinDos wasmachine WCR 770 WPS heeft een speciale honingraatstructuur. Hierdoor zijn kledingstukken van delicate vezels extra goed beschermd. Daarnaast zorgt de structuur van je trommel ervoor dat je wasgoed veel minder kreukels vertoont. Dit gaat je veel tijd schelen met opvouwen en strijken. Het handige TwinDos-systeem zorgt voor een optimaal gebruik van water en wasmiddel. Je was wordt brandschoon met zo min mogelijk watergebruik en precies de juiste hoeveelheid zeep. Daarbij maakt het niet uit of je de speciaal ontwikkelde Miele-wascapsules gebruikt of het wasmiddel blijft gebruiken waar je al zo lang goede resultaten van ziet.
Extreem zuinig met energie en water
Je Miele TwinDos wasmachine WCR 770 WPS kun je gemakkelijk bedienen via een wifi-verbinding. Handig als je schoon beddengoed wilt hebben op het moment dat je thuiskomt na een vermoeiende dag. Alles aan deze machine is zo gemaakt dat er geen liter water verspild wordt. Kijk je naar het jaarverbruik van stroom, dan gaat deze machine je echt verbazen. Met een gemiddeld verbruik van slechts 130 kWu per jaar is deze Miele zelfs 40% zuiniger dan de zuinigste machines uit de allerhoogste energie-efficiëntieklasse A+++.