Miele wasmachine WCI330 Outlet |

1,219.00

Beschrijving

Duurzaam, zuinig en snel wassen met de Miele WCI330
Energielabel A+++ en een inhoud van 9 kg maken de WCI330 duurzaam én geschikt voor grotere huishoudens. Met de PowerWash 2.0 technologie was je nog eens 40% extra zuinig. Daarnaast beschikt de wasmachine over PowerQuickWash en een vlekkenprogramma.
Design, veiligheid en gebruik van de Miele wasmachine WCI330.
De Miele WCI330 valt meteen op door zijn mooie, strakke ontwerp. De geëmailleerde voorkant van deze wasmachine is kras – en sopbestendig, zodat hij er jaren later nog als nieuw uitziet. En hij zal absoluut lang meegaan. De Miele wasmachine WCI330 is namelijk voorzien van de ProfiEco-motor. Deze motor is stil, zuinig en slijtvast. Het geluidsniveau van het wassen is slechts 46 dB. Het Watercontrol-systeem (WCS) controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Als het normale waterniveau niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in het apparaat, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren.
De PowerWash 2.0 innovatie van Miele.
Powerwash 2.0 is de technologie die ervoor zorgt dat de Miele wasmachine WCI330 zo zuinig is. Door de Spin&Spray technologie wordt er zo min mogelijk water en warmte verbruikt. Hierdoor wast de Miele WCI330 tot 40% zuiniger dan vereist is bij een A+++ wasmachine. Prettig voor je energierekening en je portemonnee.
Wat is Miele CapDosing en hoe werkt het?
Deze Miele wasmachine is voorzien van CapDosing. Capdosing wast specifiek wasgoed (zoals dons, wol, sportkleding, vlekken) met speciale Miele capsules. Deze capsules worden tijdens het wassen door de wasmachine gedoseerd voor een optimaal resultaat. Jij hoeft er ondertussen niet naar om te kijken. CapDosing is een mooie extra functie van deze wasmachine, maar je kan nog steeds je eigen wasmiddel gebruiken.
Programma's van de Miele wasmachine WCI330.
Of het nu gaat om sportkleding, jeans of overhemden, met onder meer de volgende programma's ben je overal op voorbereid:
Katoen
Synthetisch
Fijne was
Wol
Donkere was
Gemengde was
Impregneren
Sportkleding
sportschoenen
Overhemden
Heb je bepaalde kleding snel nodig? Met QuickPowerWash is je kleding in één uur schoon.
De beste zorg voor je kleding met de Miele wasmachine WCI330
De Miele WCI330 is ultrazuinig en biedt alle comfort voor in een druk (gezins) leven. Energieklasse A+++ en moderne technologieën zorgen voor een schoon resultaat, ook bij een kleine belading. Daarbij is de wasmachine zeer slijtvast, zowel qua motor als qua behuizing.