Miele wasmachine WCE 330 WPS |

1,079.10

Beschrijving

Doseer wasmiddel perfect in de Miele WCE 330 WPS
De Miele WCE 330 WPS is een wasmachine met een maximumcapaciteit van 8 kilogram. Het toestel heeft een grote waaier wasprogramma's, geschikt voor alle mogelijke types kleding en textiel. Je jeans was je zonder strepen, maar ook voor zijden kleding is het toestel ideaal. Vernieuwende features zoals het PowerWash 2.0-systeem en de koolborstelloze motor, maken dit een kampioen in energiezuinigheid. Je kleding, tafelkleden, donsdekens of ander textiel zijn nog nooit zo schoon geweest als met het PowerWash 2.0-systeem van de Miele WCE 330 WPS. Dankzij de QuickPower-wash maak je zelfs sterk vervuilde kleding in minder dan een uur helemaal schoon. Bovendien verbruikt het toestel bij deze QuickPowerWash nog eens 40% minder water. Zowel het milieu als je huishouden wint alleen maar met deze Miele WCE 330 WPS.
CapsDosing: wasmiddel in handige caps in het toestel
Vraag je je altijd af wat de beste dosis wasmiddel is voor een specifieke was? Dan hoef je nu niet meer te piekeren. Dit toestel werkt immers met CapsDosing, een systeem dat gebruik maakt van superieure Miele-caps. Deze caps plaats je via de wamiddellade in het toestel. De wasmachine bepaalt dan vervolgens automatisch op welk moment hoeveel middel uit de cap vrijgegeven wordt. Bovendien blijft de wasmiddellade steeds schoon en netjes. Deze caps zijn geschikt voor specifieke types was zoals voor wol of zijde, maar ook om wasgoed te impregneren. Wens je enkele kledingstukken snel en doeltreffend op te frissen? Dan maak je gebruik van de SingleWash. Dit is een programma geschikt voor een maximum hoeveelheid van 1 kg wasgoed. Je hoeft dus niet te wachten tot je een volle wasmand hebt om terug je lievelingsshirt te dragen.
Spin & Spray-technologie voor optimaal wasresultaat
De Spin & Spray-technologie zorgt voor een optimale waterverdeling in het wasgoed. Door een samenspel van trommelbewegingen en watertoevoer, verbruikt het toestel minder water en is de was tegelijk schoner. Kortom, ben je op zoek naar een duurzame en hoogtechnologische wasmachine, investeer dan in je toekomst met deze duurzame Miele wasmachine WCE 330 WPS.