Miele warmtepompdroger TCH 630 | 4002516077602

1,399.00

Beschrijving

Miele warmtepompdroger TCH 630
Deze wasdroger met een capaciteit van 9 kg is voorzien van een SoftCare trommel met honingraatstructuur en een EcoDry filtersysteem. Een PerfectDry kalksensor reguleert de droogcyclus en FragranceDos geeft je wasgoed een fris geurtje.
De perfecte droogtijd
De Miele warmtepompdroger TCH 630 heeft 12 droogprogramma’s en een aantal speciale droogfuncties (extra droog, kastdroog, strijkdroog, mangeldroog). Om de droogtijd ook nauwkeurig af te stemmen op het kalkgehalte in het water, kun je de PerfectDry functie activeren. Een sensor meet dan hoeveel kalk er in het restvocht van je wasgoed zit. Zo worden je kledingstukken nooit te lang of te kort gedroogd, maar exact op het gewenste niveau.
Een zachte behandeling van je wasgoed
De SoftCare trommel heeft een slimme honingraatstructuur, waarbij de zeshoekige cellen als luchtkussentjes dienen om het wasgoed zachtjes op te vangen. Je kleding komt haast nooit in aanraking met de trommelwand en slijt nagenoeg niet. De trommel heeft ook een reverserende beweging (afwisselend links- en rechtsom draaiend), waarmee verstrengeling van kledingstukken wordt voorkomen. Je was komt onbeschadigd, gelijkmatig gedroogd en aanzienlijk minder gekreukt uit de TCH 630.
Heerlijk ruikend wasgoed
Vanwege de hoge temperaturen tijdens het drogen zal vaak de geur van je wasverzachter uit je wasgoed verdwijnen. De Miele warmtepompdroger TCH 630 is uitgerust met een FragranceDos systeem, waarmee je de optie hebt om aan het einde van de droogcyclus een fris geurtje aan je wasgoed toe te voegen. Je kunt de intensiteit van de geur naar wens instellen. Miele geurflacons zijn in vijf bekoorlijke varianten verkrijgbaar, waaronder Natura, Aqua en Cocoon. Een flacon is goed voor circa 50 droogbeurten.
Miele warmtepompdroger TCH 630: duurzame kwaliteit
Deze wasdroger heeft een geavanceerd EcoDry filtersysteem welke voorkomt dat er pluisjes in de condensor terecht komen. Zo blijft de droger optimaal functioneren en blijven de programmatijden gelijk, ook na jarenlang gebruik. De Miele TCH 630 heeft een digitaal LED display en de binnenruimte is voorzien van LED verlichting. Dankzij de onderhoudsvrije ProfiEco-motor kun je jarenlang genieten van de zeer efficiënte, excellente prestaties van deze warmtepompdroger.