LG wasmachine FH17KG |

939.00

Beschrijving

De LG wasmachine FH17KG heeft een bijzonder hoge capaciteit en is alleen daardoor al een uitstekende keuze voor een groot huishouden. Op de zeer efficiënt werkende motor krijg je maar liefst tien jaar garantie. Deze wasmachine is voorzien van moderne technologie en veel voorgeprogrammeerde functies. Mensen met allergieën of een gevoelige huid hebben veel profijt van deze wasmachine.
De LG wasmachine FH17KG is krachtig, snel en efficiënt
Als je voor je grote gezin op zoek bent naar een wasmachine met een hoog laadvermogen, is de kans groot dat je bij een model uitkomt waar 8 of 9 kg wasgoed in past. De LG wasmachine FH17KG geeft je met zijn laadvermogen van 17 kg vrijwel het dubbele. Zo bespaar je op het aantal wasbeurten en hou je tijd over. Deze wasmachine van LG is voorzien van een wifi-connectie. Daarmee download je de regelmatig aangepaste standaardprogramma's en start je je was wanneer het jou uitkomt. Zo ga je zeer efficiënt om met je tijd.
Mild voor je huid, mild voor je wasgoed
Heb je veel kleding van kwetsbare stoffen die je vroeger altijd met de hand moest wassen? Vertrouw ze gerust toe aan de LG wasmachine FH17KG. De Motion Direct Drive functie en de speciale bouw van de trommel zorgen ervoor dat je delicate stoffen goed schoon worden, maar zo min mogelijk te lijden hebben. De LG wasmachine FH17KG is ook voorzien van handige opties, waarbij gebruik wordt gemaakt van reiniging met stoom. Stoom doodt vrijwel alle micro-organismen en vernietigt allergenen. Mensen met huidallergieën of een zeer gevoelige huid merken het verschil. Heb je kleding die niet meer fris ruikt? Met het Steam Refresh-programma is je kleding binnen 20 minuten weer schoon en fris.
Zeer zuinig met energie
De LG wasmachine FH17KG heeft een bijzonder efficiënt en zuinig werkende Direct Drive motor. Deze motor is nauwelijks onderhevig aan slijtage. Je krijgt van LG maar liefst 10 jaar garantie op een ongestoorde werking. Op jaarbasis is deze grote wasmachine goed voor een stroomverbruik van 442 kWu. Vergeleken met concurrerende modellen is dit zeer zuinig te noemen. De LG wasmachine FH17KG kreeg daarom ook een plek in de energie-efficiëntieklasse A++. Met deze machine heb je niet alleen bijzonder schone was, maar bespaar je ook op stroom.