LG wasmachine F4J5VN4W | 8806098361687

439.00

Beschrijving

LG wasmachine F4J5VN4W
Deze zuinige A+++ wasmachine heeft een stille motor en maakt maar liefst 6 verschillende wasbewegingen. Al je wasgoed is in goede handen, zelfs je delicate kledingstukken. Het kortste programma duurt slechts 14 minuten. Perfect voor drukke dagen.
Design en bediening van de LG wasmachine F4J5VN4W
De LG F4J5VN4W heeft een vulcapaciteit van 9 kg, waarmee hij prima geschikt is voor zowel grotere als kleinere huishoudens. Deze wasmachine heeft een koolborstelloze Direct Drive motor, waardoor je al snel ervaart hoe stil hij is. Daarbij is hij energiezuinig en slijt hij nauwelijks. Als het gaat om ergonomie en gebruikersgemak, is de LG F4J5VN4W van alle comfort voorzien. Je bedient hem met de draaiknop en touch toetsen. Als je was eenmaal draait, lees je de resterende tijd af op het ingebouwde LED scherm. Aan veiligheid is ook gedacht. Met het kinderslot en de Aquastopfunctie hoef je niet bang te zijn voor vervelende verrassingen.
Download nieuwe wasprogramma's voor de LG wasmachine F4J5VN4W
Uniek aan de LG F4J5VN4W is de mogelijkheid om draadloos je telefoon te verbinden met de wasmachine. Met deze functie kan je nieuwe wasprogramma's downloaden en eventuele problemen vaststellen met Smart Diagnosis. Het enige wat je hoeft te doen, is je telefoon voor het Tag On symbool van je wasmachine houden. Simpel en gebruiksvriendelijk!
Wassen met de LG wasmachine F4J5VN4W
Uniek aan wasmachines van LG is de 6 Motion technologie. De wasmachine kan zes verschillende wasbewegingen maken voor een optimaal resultaat na elke was. De programma's van de LG F4J5VN4W zijn elk een combinatie van deze wasbewegingen. Je kan wassen met de volgende basisprogramma's:
Katoen
Fijne was
Handwas
Korte was
Synthetisch
Opfrissen
Wol
Je kan deze basisprogramma's aanvullen met specifieke wasbeurten zoals onder meer babykleding, gemengde kleding, sportkleding en dons.
Zuinig en gebruiksvriendelijk
De LG wasmachine F4J5VN4W geeft je alles wat je nodig hebt om prettig en efficiënt te kunnen wassen. Met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 9 kg is hij prima geschikt om efficiënt en zuinig te wassen binnen grotere huishoudens. Weinig tijd? Dan zet je gewoon het snelle programma aan. Met behulp van Tag On kan je nog meer programma's downloaden.