Indesit was-droogcombinatie IWDC6145 | 8007842625141

429.00

Beschrijving

De was-droogcombinatie Indesit IWDC6145 reinigt en droogt kleding en textiel in dezelfde behuizing. Dit model is betrouwbaar en heeft een gemiddelde prijs. Je bestelt deze was- en droogmachine via BBC snel en voordelig.
Voordelen van de was-droogcombinatie IWDC6145
Dit Indesit model is vrijstaand, wit van kleur en vooral makkelijk omdat het de functie van drogen en wassen in één heeft, hierdoor houd je in de woning nog ruimte over. Bovendien wast en droogt het apparaat snel. Het is vooral voor vlot reinigen en drogen van synthetisch textiel en shirts ideaal. Via brandende knopjes is het proces te volgen. Het tijdstip van de start van het was- of droogprogramma is tot 24 uur uit te stellen naar bijvoorbeeld daluren, zodat je minder energie verbruikt.
Specificaties van het model IWDC6145
De kenmerken van deze was-droogcombinatie onder elkaar:
Inhoud 58 liter
Express was- en droogprogramma van 45 minuten
Inhoud trommel 6 kilo (bij drogen 5 kilo)
Instelbare tijdklok
Energieklasse B
Tip voor Indesit wasdroger
Wist je dat jij je oude wasmachine en/of droger direct met de chauffeur mee terug kunt geven bij levering van een nieuwe machine? Heb je nu een nieuwe was-droogcombinatie Indesit nodig, want je oude wasmachine heeft het begeven of je betrekt een nieuwe woning? Dan is dit model een goede keuze. Ook wanneer je voor je werk regelmatig een schoon ander shirt aantrekt. Bestel de was-droogcombinatie Indesit IWDC6145 hier bij BBC meteen online en ervaar het gebruiksgemak. Tenslotte een tip: gebruik vloeibaar wasmiddel voor het beste resultaat!