Bosch wasmachine WAT28461NL | 4242002991672

529.00

Beschrijving

Bosch wasmachine WAT28461NL
Met deze Bosch haal je een wasmachine in huis die, naast de standaard programma's, ook nog beschikt over tien speciale programma's, zoals: Allergie+, Wol/handwas en een kreukherstellend programma. Het apparaat is bovendien zeer energiezuinig en stil.
Trommel met AntiVibration-wanden
De wanden van de trommel worden ook wel AntiVibration-wanden genoemd. De wanden hebben deze benaming gekregen, omdat ze zorgen voor minder trillingen en meer stabiliteit. Daarnaast zijn de wanden uitstekend geïsoleerd, waardoor deze combinatie resulteert in een zeer stil apparaat.
Altijd een geschikt reinigingsprogramma
Dankzij de standaard programma's en de speciale programma's zal er altijd wel een geschikte reinigingsmethode zijn voor jouw wasgoed. Bovendien is het zelfs mogelijk om met VarioPerfect de meeste programma's nog sneller of energiezuiniger te laten verlopen. De EcoPerfect- en SpeedPerfect-functies zijn zeer geschikt om tot wel 50 procent energie of tot wel 65 procent tijd te besparen. Behalve alle programma's die jouw wasgoed optimaal reinigen, is er ook een speciaal programma dat geschikt is voor het reinigen van de trommel. Dit programma is speciaal gemaakt om de trommel optimaal te reinigen, zodat de goede kwaliteit van de trommel behouden blijft. De trommelreiniging heeft een herinneringsfunctie, zodat je nooit kunt vergeten om deze reiniging af en toe in te zetten.
Voorkom verspilling
De ActiveWater Plus-functie is een innovatieve oplossing die verspilling van water tegengaat. Het waterverbruik wordt automatisch afgestemd op de hoeveelheid was in de trommel en het wasgoed wordt gelijkmatiger en sneller geweekt dan bij reguliere wasmachines zonder deze functie. Deze machine van Bosch is niet alleen vooruitstrevend als het gaat om verspilling van water tegen te gaan. De energie-efficiëntieklasse van A+++-30% is namelijk net zo vooruitstrevend te noemen. Het apparaat is namelijk nog 30% zuiniger dan een wasmachine met een energie-efficiëntieklasse van A+++. De eerder genoemde pluspunten gecombineerd met alle andere functies, zoals de uitgestelde start timer, sopschuimbewaking, kinderslot en de bijvulfunctie maken van dit apparaat een zeer luxe variant die goed past tussen de meest geavanceerde wasmachines van dit moment.
Bekijk hier alle wasmachines van Bosch