Bosch warmtepompdroger WTR83V01NL | 4242005126293

499.00

Beschrijving

Bosch warmtepompdroger WTR83V01NL, zuinig en stil
De Bosch warmtepompdroger WTR83V01NL is een zuinig toestel dat binnen een A++ energie-efficiëntieklasse valt en slechts 212 kWu verbruikt op jaarbasis. Met een netbelasting van 1000 W houdt dit in dat je kan drogen zonder zorgen over de impact op je rekening. Daarnaast is het ook een stille droger. Het geluidsniveau bedraagt amper 65 dB en je zal de machine nooit als storend ervaren wanneer je overdag droogt.
Verschillende programma's van de Bosch warmtepompdroger WTR83V01NL
Gezien elk wasgoed een aangepast programma vraagt om tot het beste resultaat te komen, is de Bosch warmtepompdroger WTR83V01NL voorzien van maar liefst 12 verschillende droogprogramma's waaruit je kunt kiezen. Zo kan je kleding strijkdroog maken waardoor je nadien veel tijd wint, je kunt een kreukherstellend programma gebruiken, een programma aangepast aan wol of katoen, een superkort programma van amper 40 minuten en nog veel meer. Zo ben je er zeker van dat je wasgoed langer mooi blijft.
Bosch warmtepompdroger WTR83V01NL, efficiënt en eenvoudig
Dankzij de Duo-Tronic techniek wordt constant gemeten hoeveel vocht er nog in je wasgoed zit. De duur van het programma wordt hier vervolgens op aangepast zodat je kleding nooit te lang in de warme lucht blijft. Dit is beter voor je kleding en bovendien draagt het bij aan de zuinigheid en het gebruiksgemak van de machine. Het toestel is voorzien van een condensatiebak om het water op te vangen, maar evengoed sluit je het aan op een waterafvoer. Kies je voor opvang in het bakje, dan krijg je een signaal wanneer je dit moet legen. Ook voor het reinigen van de filter wordt een signaal gegeven.
Bosch warmtepompdroger WTR83V01NL, eenvoudige draaiknop voor de bediening
Bij de Bosch warmtepompdroger ben je geen uren bezig met je weg te zoeken in het menu van het toestel. Een eenvoudige draaiknop aan de voorzijde van het toestel laat je toe om met een simpel draai het juiste programma in te stellen. Daarna moet je enkel het toestel opzetten en je was wordt Keurig gedraaid. Je kunt ook gebruik maken van een startuitstel als je dat handiger vindt.
Kijk hier voor meer warmtepompdrogers van Bosch.