Alecto weerstation WS-3800 | 8712412576968

79.99

Beschrijving

Dit luxe digitale weerstation WS-3800 met buitensensor van Alecto heeft een extra groot scherm en een regen- en windmeter. De WS-3800 start direct met het signaal van de buitensensor, als de beiden units zijn gevuld met 1,5 Volt AA-batterijen. De buitensensor is met een draad verbonden aan de regen- en windmeter en heeft ook een klein display. Het grote scherm van het draadloze weerstation geeft zoveel informatie: de tijd, datum, binnen- en buitentemperatuur, luchtdruk en windrichting. Maar ook de luchtvochtigheid binnen en buiten, de maanstand en de weersvoorspelling. Aan de hand van de luchtdruk berekent het weerstation het weer voor de komende 12-24 uur. De Alecto WS-3800 is een zeer uitgebreid weerstation, die je alles over het weer vertelt.
Technische specificaties
Meet gevoels-, binnen- en buitentemperatuur
Registreert neerslag en windsnelheid
Meet luchtdruk en windrichting
Wekker met snooze functie
Maanstand-weergave
Geanimeerde weersvoorspelling 12-24 uur
Meet luchtvochtigheid binnen en buiten
Altijd de juiste tijd (DCF-gestuurde klok)
Kleurendisplay met weergave van tijd, dag en datum
Displaykleur instelbaar of temperatuurafhankelijk
Tips & tricks
Het weerstation niet in direct zonlicht plaatsen en verwijder objecten die warmte (kunnen) uitstralen (lampen, verwarmingen, e.d.).
Om de regen- en windmeter zo nauwkeurig mogelijk te laten werken, moet de regen- en windmeter zo exact mogelijk horizontaal staan.
Om aan te kunnen geven uit welke richting de wind vandaan komt, moet de regen- en windmeter op het Noorden gericht worden.
De buitensensor is weliswaar geschikt voor plaatsing buiten maar is niet waterdicht. Plaats deze unit dus op een voor regen en wind beschutte plaats.
De afstand tussen het weerstation en de buitensensor mag niet meer dan 30 meter bedragen.
Het weerstation en de buitensensor werken op in totaal zes AA 1,5 Volt batterijen die niet worden meegeleverd.
Plaats het weerstation, voor een goede ontvangst van de radio-gestuurde tijdsignalen, niet naast grote metalen oppervlakken of zware elektrische apparaten zoals een koelkast of wasmachine.
Afmetingen
Afmetingen weerstation: 210 x 240 x 25 mm (bxhxl)
Schermgrootte weerstation: 187 x 40 mm (bxh)
Afmetingen buitensensor: 70 x 135 x 2 5mm (bxhxl)