AEG L7FB60Y ProSteam wasmachine | 7332543615742

549.00

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Met de AEG L7FB60Y komt uw was droger en minder gekreukt uit de trommel dankzij 1600 toeren en ProSteam technologie. Uw kleren blijven langer mooi en u bespaart tijd, water en energie doordat het ProSense systeem meet hoeveel was er in de machine zit en daar het programma op aanpast. Bovendien is deze wasmachine met A+++ energielabel extreem zuinig in gebruik.
Voordelen van de AEG L7FB60Y
* ProSense past het programma aan aan de hoeveelheid was. Uw kleding gaat langer mee en u bespaart tijd, water en energie.
* ProSteam technologie vermindert kreukels waardoor u minder hoeft te strijken
* Uw was komt dankzij 1600 toeren nog droger uit uw wasmachine
* Met duurzame, stille koolborstelloze motor
* Energielabel A+++ is extreem zuinig
Zuinige wasmachine met Woolmark certificaat
De AEG L7FB60Y is een 1600 toeren wasmachine met maximaal vulgewicht van 8kg en een zeer zuinig energielabel A+++.
De L7FB60Y beschikt over 11 programma’s waaronder Anti-Allergie, Outdoor en een Quick programma waarmee u in 20 minuten 3kg wasgoed perfect schoon kunt wassen. Verder is deze wasmachine voorzien van Woolmark Blue-certificering, sensorgeregelde waterdosering, startuitstel en onbalans-correctie.
Bespaar water en energie met ProSense
Deze wasmachine is voorzien van ProSense®-technologie waarmee elke lading wasgoed automatisch wordt gewogen en vervolgens wordt het gekozen programma aangepast. Hierdoor bereikt u een volledig schoon resultaat in de minimale tijd. Dit zorgt niet alleen voor energiebesparing maar ook voor minder slijtage waardoor uw kleding langer mooi blijft.
Minder strijkwerk met ProSteam
Verder beschikt deze wasmachine over ProSteam®-technologie wat er voor zorgt dat bijvoorbeeld uw overhemden er langer netjes uitzien, door de kreukels tot wel een derde te verminderen. Hierdoor hoeft u minder te strijken en heeft u minder last van vezelslijtage. Zo blijft uw kleding iedere dag prachtig ogen en aanvoelen. Daarnaast gebruikt deze AEG wasmachine stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus zodat u uw kleding nauwelijks meer hoeft te strijken.