AEG L6FBMAXI wasmachine | 7332543694303

621.00

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De AEG l6FBMAXI wasmachine is ideaal als je vaak veel wasgoed wilt wassen. In de trommel past maar liefst 10 kg wasgoed. Je wasgoed krijgt in de ruime trommel voldoende ruimte om te bewegen waardoor het makkelijker kan worden gewassen en niet verstikt. Bovendien is deze wasmachine energiezuinig. ProSense technologie weegt de hoeveelheid wasgoed en past automatisch de wastijd en het energie- en waterverbruik aan.
Voordelen van de AEG l6FBMAXI
* ProSense®-technologie meet de grootte van de lading en past automatisch de wastijd, en het energie- en waterverbruik aan.
* ProTex-trommel beschermt je kleding en zorgt dat deze minder snel slijt
* Veilig voor wol – Woolmark Blue gecertificeerd
* Stille, duurzame, energiezuinige inverter motor
* Overloopbeveiliging met AquaStop
Extra ruime AEG wasmachine met 10 kg vulgewicht
ProSense®-technologie meet de grootte van de lading en past automatisch de wastijd, en het energie- en waterverbruik aan. Je kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of je nu één overhemd of een volledige lading wast, wasmachines van AEG passen de cyclus aan en verminderen slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Zo blijft kleding op zijn mooist. Na iedere draag- en wasbeurt.
De inverter motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid.
Met startuitstel kun je door één druk op de knop de start van het programma uitstellen – bijvoorbeeld tot de daluren.
Met een maximaal vulgewicht van 10 kg krijgt het wasgoed voldoende bewegingsruimte in de trommel. Dit is een eerste vereiste voor een optimale verzorging van je wasgoed. Tere weefsels profiteren ervan en worden schoon zonder al te grote belasting. En als je veel of grote stukken wasgoed moet wassen dan komt een grotere trommel natuurlijk prima van pas.